Vidste du, at…

Mennesker med handicap skal have samme muligheder som alle andre: Mulighed for uddannelse og arbejde. For at have et sundt og raskt liv. For at være med i samfundet - i foreninger, i kulturtilbud.

Du har krav på en begrundet afgørelse og at myndigheden skal forklare dig på hvilken baggrund de har truffet afgørelsen.

Du har krav på en skriftlig afgørelse.

Myndigheden har pligt til at vejlede dig om klage og ankemuligheder.

Der er noget der hedder det sociale ankenævn?

FN’s handicapkonvention skal fremme, beskytte og sikre muligheden for, at personer med handicap fuldt ud kan nyde samme menneskerettigheder og grundlæggende frihedsrettigheder som andre samt fremme respekten for deres naturlige værdighed.

Seneste nyhed
Oplæsningsfunktionen Martha

Den syntetiske grønlandske stemmer Martha findes til Microsoft Windows (PC), Apple OSX (Mac) og iOS (iPad, iPad og iPod Touch), og Google Android (forskellige smartphones og tablets)

Tilioq debat forum

Du har mulighed for at udveksler erfaringer med livet som handicappet. Her på siden kan du stille spørgsmål om alt. Forummet er åben for alle.

Støt Tilioq’s arbejde
Du kan støtte Tilioqs arbejde for at styrke personer med handicaps rettigheder og vilkår i Grønland, ved at trykke på knappen ’støt Tilioq’. Vi er taknemlig for hver en donation.
Støt Tilioq
Skip to content
Videre til værktøjslinje