Nyheder

Handicaptalsmand: Tilioqs budget dækker ikke lovbundne opgaver
03.10.2022

Handicaptalsmanden Anja Hynne Nielsen har kontaktet Inatsisartuts medlemmer for at få Tilioqs økonomi på dagsordenen. Hun ønsker tidssvarende midler til de lovbundne opgaver.

Læs mere
Tilioq til udgivelsesarrangement i Nuuk
29.09.2022

Tilioq har netop fået trykt "Leave no one behind- anbefalinger fra Tilioqs konference 2022", som blev uddelt under en arrangement i NIIK's kontor i Nuuk.

Læs mere
Borgerrådgivning er lukket
20.09.2022

Borgerrådgivning har lukket indtil d. 6. oktober

Læs mere
Handicaptalsmanden tager på oplysningsrejse i kysten
16.09.2022

Handicaptalsmanden Anja Hynne Nielsen og borgerrådgiver Marita Jessen skal deltage i ATP’s oplysningsrejse i perioden 19.-25. september, hvor hun vil have særlig fokus på folkeskolen og handicap.

Læs mere
Tilioq udgiver anbefalinger fra konference 2022
09.09.2022

60 interessenter inden for handicapområdet diskuterede i maj, hvordan Grønland kan lave bæredygtige investeringer i samfundet, der sikrer overholdelsen af handicapkonventionen og ikke mindst FN’s 17 verdensmål. Fokus var på at skabe udvikling uden at lade nogle i stikken.

Læs mere
Handicaprelevante punkter til Inatsisartuts efterårssamling 2022
08.09.2022

Inatsisartuts efterårsamling begynder den 23. september, hvor landstingmedlemmerne skal debattere 84 punkter til samlingen. Tilioq har samlet de handicaprelaterede emner på en liste. Personer med handicap lever på lige fod med alle i samfundet, deltager i erhvervslivet, arbejdsmarkedet, uddannelser, fritid, kultur og engagerer sig som frivillige i civilsamfundet og i demokratiet. De er brugere af sundhedsvæsenets tilbud og ydelser og af kommunernes service, og de kan derfor have interesse i samtlige punkter som Inatsisartut skal drøfte til efteråret.

Læs mere