Tilioq inviterer til Nordisk ungemøde

28.09.2021

Billedet er fra ungemødet i 2020, hvor unge fra Grønland fik kontakt med SUMH i dk. Nu inviterer Tilioq til et nordisk unge møde med deltagere fra Grønland, Danmark og Norge

Har du noget på hjertet om at være ung og have et handicap? Har du lyst til at møde andre unge fra Norden? Er du mellem 16- 35 år, så søg om at komme med på Tilioq, SUMH og Unge Funksjonshemmendes nordisk ungemøde, der skal holdes i Sisimiut. 

Hvad: Tilioq, SUMH (DK) og Unge Funksjonshemmede(NO) inviterer til Nordisk Ungemøde med fokus på unge, handicap, forandring og fællesskab. På Ungemødet vil du, sammen med andre unge med handicap, arbejde med hvilke udfordringer I synes, der mangler fokus på i samfundet, hos politikere og hos andre unge. Hvad mangler der viden om, og hvordan kan vi skabe et samfund, hvor der er pladstil alle unge? Der vil være deltagere fra Grønland, Norge og Danmark, som giver dig mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af lande. 

Ungemødet vil sætte fokus på dine meninger, oplevelser og holdninger. Så hvis du har noget på hjertet, et budskab du gerne vil dele, eller bare synes det ovenstående lyder spænende så ansøg om at komme med.

Hvornår:Fra torsdag d. 11. november til søndag d. 14. november i Sisimiut

Hvem:Unge med handicap som i hele Grønland

Der er begrænsede pladser på Ungemødet. Du kan ansøge, ved at skrive kort om dig selv, og hvorfor du vil deltage til drude@tilioq.gl eller ved at skrive en messenger besked til ’Tilioq -Inuit innarluutillitillersuisuat/Handicaptalsmanden’ på Facebook. Du kan også ringe til Drude på 345092 til en kort samtale om seminaret. Tilioq afholder udgifter til flybillet, ophold og forplejning i forbindelse med Ungemødet.

Deadline for ansøgning: Torsdag d. 7. oktober 2021