Seminar og konference

2022

2021

Forenings møde

Tilioqs møde for foreninger og organisationer skete d. 27. og 28. november 2021. læs mere om årets tema "Politisk indflydelse".  

Unge fra Norge, Danmark og Grønland mødtes i Sisimiut november 2021, for at veksle erfaringer om at være unge med et handicap, deltage i workshops om kreativ aktivisme, politisk aktivisme med fokus på rettigheder. Foto af Arnajaraq Støvlbæk. 

Information om mødet kan ses ved at klikke på billedet. 

Nordisk unge møde 2021

Unge med handicap fra norden mødtes i Sisimiut d. 11.-14.november 2021.

2020

Læs om de "Unges stemmer" fra ungemødet ved at trykke på billedet. 

 

Tilioq og SUMH's seminar for unge med handicap

2019

Seminar for foreninger og organisationer

Fællesbilledet af medlemmer for handicapforeninger og organisationer i Grønland. Tryk på billedet for mere information om seminaret  

Foreningsseminar om frivilligledelse og den nye handicaplovgivning

Information og materiale fra seminaret kan ses ved at trykke på fællesbilledet af medlemmer af handicapforeninger og organisationer i Grønland.

Konference om Inklusion

Medlem af Naalakkersuisut Martha Abelsen og Carl Christian "Puju Olsen samt en anden til et rundbords diskussion. 

Konferencen om Inklusion 

Programmet for konferencen, samt resultaterne med anbefalinger for at fremme inklusion kan læses ved at klikke på billedet med Medlem af Naalakkersuisut Martha Abelsen, Carl Christian "PujU" Olsen ved et rundbords diskussion. 

2018

Seminar for foreninger og handicaporganisationer  

Projektmedarbejder i Tilioq Anna Ida læser op for Paulus, der deltager på vegne af den grønlandske blindeforening ISI. Læs mere om seminaret fra 2018 ved at klikke på billedet 

Tilioqs allerførste seminar og konference for handicapforeninger og organisationer i Grønland.  

Rettigheder, rekruttering og fastholdelse af frivillige og hvordan de kan omsættes i praksis ude i den virkelige verden var punkter til seminaret i 2018.