Forum med vejledningsvideo

Tilioq har på sin hjemmeside oprettet et forum, som er målrettet personer med handicap og deres pårørende, fordi mange informationer blandt personer med handicap og pårørende til personer med handicap fås meget tilfældigt. Så derfor har vi lavet denne bruger-til-bruger side, så i selv kan tale om, og debattere forskellige emner.

Dem der ved allermest om det at leve med et handicap og de udfordringer, der er forbundet med at have et handicap, er personer med handicap og disses pårørende. Vi tror på, at I kan hjælpe hinanden ved at skabe netværk på tværs af byer og bygder, for måske er der nogle som har stået i en lignende situation før dig.

I et land som Grønland, hvor vi bor meget langt væk fra hinanden, kan man ofte føle sig meget alene. Vores ønske med denne side er at bringe Jer tættere på hinanden.
Da det er en bruger-til-bruger side, besvarer vi ikke Jeres emner eller spørgsmål. Hvis I ønsker kontakt med os kan I skrive til info@tilioq.gl eller se videoen, som er lagt ind på forum siden.

Her kan du komme hen til forummet: https://tilioq.gl/forum/