Ny rådgiver til borgerhenvendelser i Tilioq

 

 

 

 

 

 

 

Tilioq har fået en ekstern konsulent, som nu vil tage imod borgerhenvendelser og yde råd og vejledning om rettigheder for personer med handicap og muligheder for klageadgang.

-Jeg hedder Christina Møller Hardenberg og er 42 år, jeg bor i Sisimiut med min mand og 4 børn. Jeg har en grundlæggende uddannelse som ergoterapeut og har 6 års erfaring med at arbejde som rådgiver for personer med handicap. Jeg er derfor meget glad for at vende tilbage til faget som rådgiver og ser frem til et godt samarbejde. Jeg kommer til at yde råd og vejledning om de grundlæggende rettigheder og klagemuligheder, siger Christina Møller Hardenberg.

 

Tilioqs nye borgerrådgiver kan kontaktes ved fremmøde på Tilioqs kontor eller telefonisk i  tidsrummet: 

 

Tirsdag fra 13.00-16.00 og torsdag: 09.00-12.00
telefon nr.::  +299 24 22 44 

 

Du er altid velkommen til at skrive en mail udenfor åbningstiderne til: Info@tilioq.gl eller pr. brev til Handicaptalsmanden Tilioq postboks 3081 3911 Sisimiut.