• kalaallisut
  • Dansk

Sekretariatet

Christina Johnsen

Er født i 1973. Christina er uddannet jurist fra Aalborg Universitet og har derudover også en politiuddannelse og har været ansat ved politiet fra 1994 til 2013. Christina har efter sin jurauddannelse arbejdet som kredsdommer, som juridisk konsulent ved Qeqqata Kommunia og som offentlig forsvarer ved domstolene. Christina er udnævnt for en 3 årig periode ind til 31. oktober 2020, men med mulighed for forlængelse i en 3-årig periode mere.

Mail: cjo@tilioq.gl
Tlf: +299345091

Anna Ida H. Jonsson

Er født I 1989 og har en kandidatgrad inden for internationale udviklingsstudier og psykologi fra Roskilde Universitet. Anna Ida har arbejdet for Operation Dagsværk og Mellemfolkelig Samvirke i Danmark og andre lande og en del frivilligt arbejde. Anna Idas primære opgaver er projekt- og udviklingsarbejde sammen med handicaptalsmanden og informationsmedarbejderen.

Mail: annaida@tilioq.gl
Tlf.: +299345093

Oline Inuusuttoq Olsen

Oline er født i 1980, er uddannet i Institut for Journalistik på Ilimmarfik. Oline har arbejdet som nyhedsjournalist i KNRs nyhedsafdeling og fungeret som redaktions sekretær I KNR Avannaa. Arbejdet som informationsmedarbejder i Departement for Erhverv, Råstoffer og Arbejdsmarked. Har også været tv journalist i Sisimiut Tv og senere været freelancer inden hun blev avisjournalist i Sermitsiaq og nu som informationsmedarbejder i Tilioq. Som informationsmedarbejder står hun for pressemeddelelser, opdatering af Tilioqs hjemmeside og social medie med nyheder, og skal indgå i planlægning af opgaver og generelle sekretariats opgaver. 

Mail: Oline@tilioq.gl                                                                                                                                  Tlf: +299345094

Drude Daverkosen

Er født i 1991 og har en kandidatgrad i Religionssociologi fra Københavns Universitet. Drude har arbejdet med analyser af kvantitativ og kvalitativ data i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement. Desuden har hun flere års erfaring med rettighedsbaseret arbejde fra den danske udviklingsorganisationen Gobal Aktion.
Drudes primære arbejdsopgaver hos Tilioq er at behandle og rapportere på data relevant for Tilioqs arbejde, og desuden indgå i Tilioqs mange projekter og administrative opgaver.