UNGE SEMINAR

Har du et noget på hjerte om at være ung og have et handicap? Er du mellem 16 og 30 år gammel? Bor du i Nuuk? Så læs mere her om Tilioqs unge seminar der skal afholdes i Nuuk i dagene 14. og 15. november

 

Billedet er fra Tilioqs konference om Inklusion, som foregik i Nuuk i 2019. 

Hvad: Tilioq og SUMH inviterer til et seminar med fokus på unge, handicap, forandring og fællesskab. På seminaret vil du, sammen med andre unge med handicap, arbejde med hvilke udfordringer I synes, der mangler fokus på i samfundet, hos politikere og hos andre unge. Hvad mangler der viden om, og hvordan kan vi skabe et land, hvor der er plads til alle unge?

Seminaret vil være sætte fokus på dine meninger, oplevelser og holdninger. Så hvis du har noget på hjertet, et budskab du gerne vil dele, eller bare synes det ovenstående lyder spænende så ansøg om at komme med.

Hvornår: lørdag d. 14./11 og søndag d. 15/11 i Katuaq, Nuuk  

Hvem: Unge med handicap som bor i Nuuk.

Der er begrænsede pladser på seminaret. Du kan ansøge, ved at skrive kort om dig selv, og hvorfor du vil deltage til drude@tilioq.gl eller ved at skrive en PM til ’Tilioq – Inuit innarluutillit illersuisuat/Handicaptalsmanden’ på Facebook. Du kan også ringe til Drude på 345092 til en kort samtale om seminaret.

Deadline for ansøgning: 2/11

 

NAPA, klik her og se deres hjemmeside
Klik ind på napa

Vi siger en stor tak til kulturinstitutionen NAPA for støtte til at afholde unge seminaret.  

Læs mere om Sammenslutningen af unge med handicap på deres hjemmeside, ved at klikke på deres logo.

SUMH og Tilioq har i samarbejde arrangeret unge seminaret. 

klik her