Julehilsen

22.12.2023

Glædelig jul og et lykkebringende nyt år!

 

Julen nærmer sig, og vi i Tilioq vil med dette års julehilsen gerne sende en særlig tak til alle jer, som er med til at fjerne de barrierer, som udelukker personer med handicap af fællesskabet.

Tilioq vil i det kommende år arbejde for et endnu mere inkluderende samfund. Et samfund, hvor vi alle tager ansvar for og arbejder sammen om at sikre, at Grønland kan leve op til Handicapkonventionen og Verdensmålene. Tak for din hjælp i året, som snart er gået.

 

Tilioqs julekort er udført af Nico Cortzen. Nico siger:

 

“Hej. Jeg hedder Nicoliinnguaq Cortzen, også kaldet Nico. Jeg er også kendt som Coco på Tiktok. Jeg er født med autistiske træk.

Jeg er aktiv på eGUX og deler mine interesser med andre. Jeg deltager i fællesskaber med mennesker fra hele verden og lærer om forskellige kulturer og traditioner.

Jeg er glad for at dele mine oplevelser live og besvare spørgsmål fra følgere. Jeg håber at sprede glæde og positiv energi gennem mine sociale medieplatforme. Selvom der er nogle udfordringer som blokeringer på TikTok, fortsætter jeg med at dele min passion og fortælle mine historier. Tak for jeres støtte.

I mit daglige liv forsøger jeg at bryde stereotyper og opfordre til accept og forståelse for neurodiversitet. Jeg er også fascineret af japansk tegneseriekunst, og jeg har været engageret i denne interesse siden jeg var 19 år. Jeg følger med i, hvad der sker i Grønland, og jeg glæder mig over den støtte, jeg modtager fra mine følgere.

Tak og jeg ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.”

 

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nyt år!