Stor interesse fra folk med usynlige handicaps 27. juli 2020

27.07.2020

NIIK og Tilioq får i disse dage flere henvendelser fra borgere med usynlige handicaps, der er interesseret i at deltage i oplysningskampagnen om ”mit usynlige handicap”

-Vi har i de seneste dage modtaget flere mails fra borgere med usynlige handicaps der er interesseret i at deltage i projektet, borgere som også bor uden for Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq, altså steder hvor vi har valgt at lave optagelser, siger formand for paraplyorganisationen NIIK, Anders Meilvang der er glad for borgernes store interesse for projektet.

Dennis R. Ingemann der står for at lave optagelserne til oplysningsvideoerne om ”Mit usynlige handicap” er for tiden i Nuuk og skal derefter tage til Qaqortoq. Han har indtil videre lavet videooptagelser i Sisimiut og i Nuuk af personer med autisme, ordblindhed, ADHD, Borderline og døve.

-Jeg mangler at få deltagere fra Qaqortoq eller fra de omkringliggende byer, fåreholdere eller bygder med et usynligt handicap og et synligt handicap, siger Dennis R. Ingemann der skal tage til Sydgrønland fra 3. August til den 17. August og lave optagelser.

Det er Selvstyret som har bevilliget midler til oplysningskampagnen om ”mit usynlige handicap”.

Interesserede deltagere fra Qaqortoq og de nærliggende bosteder kan kontakte Dennis R. Ingemann på info@tilioq.gl og på +299 238585